Administrateur

In deze afwisselende functie in een klein team kan je echt je toegevoegde waarde laten zien. De vacature is ontstaan door de groei van MILES en LIMES, hierdoor is uitbreiding van het finance team nodig.

Wat ga je doen?

In deze functie werk je voor diverse BV’s en tot deze groep behoren o.a. MILES international payrolling (het grootste gedeelte van je werkzaamheden zijn voor deze BV), MILES temporary, SMILE bookkeeping en Dutch development agency. Je werkt dus niet voor de klanten, maar voor de BV’s zelf. Je kan jezelf vergelijken met een boekhouder van een administratiekantoor waarbij je financiële administraties helpt te verwerken. Denk hierbij aan analyseren van financiële gegeven, maken van rapporten op basis van de financiële analyse, boeken van de bank, afschrijvingen, werkzaamheden voor de crediteuren- en debiteurenadministratie, facturatie voorbereiden, projecten in het urenregistratiesysteem aanmaken en verrichten van verschillende administratieve werkzaamheden zoals het bewaken van acties en deadlines.

De bedrijven waar je voor werkt zijn heel divers, maar hebben allemaal te maken met de LIMES en MILES organisatie.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde boekhoudkundige opleiding op MBO of HBO niveau
  • Je bent 24-40 uur beschikbaar
  • Je kunt goed communiceren in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Je bent analytisch sterk en accuraat
  • Je bent integer en dienstverlenend

Solliciteren?

Stuur je motivatie met cv naar sollicitatie invulformulier

MILES in het kort

MILES helpt bij het inhuren van internationaal talent in Nederland. Het uitbreiden van een bedrijf in Nederland brengt bepaalde uitdagingen met zich mee. Vooral als het gaat om het op een juiste manier inhuren van hoogopgeleid internationaal talent. Denk hierbij aan immigratie, belastingen, sociale zekerheid, lokale wet- & regelgeving, loonadministratie en Nederlands arbeidsrecht. MILES helpt bedrijven bij het beheren van de risico’s van de verloning van internationale werknemers door de maandelijkse salarisadministratie te verzorgen. Wanneer bedrijven ervoor kiezen om gebruik te maken van de payrolldiensten van MILES, blijft het bedrijf de werkgever en hoeft er geen vestiging in Nederland opgericht te worden. Tegelijkertijd voldoet het bedrijf aan alle wet- en regelgeving rondom de verloning van de medewerkers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door MILES betaald wordt. 

LIMES heeft twee kantoorpanden waar MILES gebruik van maakt; een aan de Rijn vlakbij Leiden en een in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.