HR assistant

In deze afwisselende functie in een klein team kan je echt je toegevoegde waarde laten zien. Je gaat werken vanuit ons kantoor in Valkenburg of Amsterdam. 

Wat ga je doen?

Als HR assistant bij MILES is je werkdag elke dag weer anders. Je werkt in een klein team bij LIMES op kantoor met verschillende internationale organisaties en verschillende type werknemers.  In deze rol assisteer en ondersteun jij het opererende team. Hierbij werk je nauw samen met sales en de immigratie-, finance,- payroll en 30% afdeling van LIMES en coördineer je de werkprocessen optimaal.

In je rol toon je je een echte ontzorger. Jij zorgt ervoor dat elke nieuwe werknemer van MILES een vliegende start krijgt, waarbij ieder dossier kloppend en volledig is. Je signaleert tijdig op aflopende proeftijden en contracten, vraagt naar het vervolg van de inzet en zet zorgvuldig de gewenste arbeidsrechtelijke documenten in elkaar zoals arbeidsovereenkomsten, mutatiebrieven en werkgeversverklaringen. Je onderhoudt en beheert het HRM-systeem, beantwoordt vragen van klanten en werknemers, maakt loon- en kostprijsberekeningen, verwerkt personele en financiële mutaties zoals reiskosten en declaraties, ondersteunt met het maandelijks verlonen van je (internationale) werknemers. Ook ben je met je team alert op het signaleren van vraagstukken die betrekking hebben op immigratie en vergunningen. 

Jij bent de spin in het web achter de schermen en met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden (ook in het Engels!) weet jij iedereen te woord te staan. Je werkt zeer nauwkeurig. Jij vindt het niet meer dan normaal dat mensen zich houden aan gemaakte afspraken. Je bent oplossingsgericht, proactief en zelfstandig en vindt het leuk om in een klein en groeiend bedrijf te werken.

Vanwege de dynamiek van de functie is het belangrijk dat je jouw uren op kantoor verdeeld over 4-5 dagen per week om snel te kunnen handelen.

Wie ben jij?

Vaktechniek

  • Je bent in het bezit van een diploma op hbo niveau richting commercie, finance of HR
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de payroll- of uitzend- en detacheringsbranche
  • Je bent bereid je vaktechnisch te verdiepen in de materie

Vaardigheden

  • Je bent communicatief zeer vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Je kan je werk goed plannen en organiseren en bewaart het overzicht

Houding en gedrag

  • Je bent klantgericht en wilt weten wat er bij de klant speelt
  • Je bent een belangrijke (administratieve en communicatieve) schakel tussen alle partijen
  • Je bent enthousiast, wilt weten wat er in jouw vakgebied speelt en kent de regelgeving
  • Je bent nauwkeurig in je werk en bewaart het overzicht
  • Je bent verantwoordelijk, eerlijk en kan goed zelfstandig werken

Solliciteren?

Stuur je motivatie met cv naar sollicitatie invulformulier

MILES in het kort

MILES helpt bij het inhuren van internationaal talent in Nederland. Het uitbreiden van een bedrijf in Nederland brengt bepaalde uitdagingen met zich mee. Vooral als het gaat om het op een juiste manier inhuren van hoogopgeleid internationaal talent. Denk hierbij aan immigratie, belastingen, sociale zekerheid, lokale wet- & regelgeving, loonadministratie en Nederlands arbeidsrecht. MILES helpt bedrijven bij het beheren van de risico’s van de verloning van internationale werknemers door de maandelijkse salarisadministratie te verzorgen. Wanneer bedrijven ervoor kiezen om gebruik te maken van de payrolldiensten van MILES, blijft het bedrijf de werkgever en hoeft er geen vestiging in Nederland opgericht te worden. Tegelijkertijd voldoet het bedrijf aan alle wet- en regelgeving rondom de verloning van de medewerkers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door MILES betaald wordt. 

LIMES heeft twee kantoorpanden waar MILES gebruik van maakt; een aan de Rijn vlakbij Leiden en een in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.