Sales manager (24 uur)

De sales manager heeft als voornaamste doel de groei van MILES international payrolling (MIP) te realiseren. Dit betekent de gestelde omzetresultaten minimaal behouden, maar voornamelijk de omzet vergroten en diensten naar LIMES international (LIMES) cross- en upsellen. De sales manager heeft plezier in het onderhouden en uitbreiden van bestaande en nieuwe klantrelaties. Ook help je bij het opstellen en uitvoeren van de bedrijfsstrategie. Als sales manager weet je hoe je verbanden legt tussen (strategische) vraagstukken van de klant en de mogelijke oplossingen vanuit MIP en LIMES. De sales manager toont expertise, inzet en toegevoegde waarde en weet kansen te benutten.

Je bent het gezicht naar de markt en verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van de MILES powered by LIMES propositie door het werven van nieuwe klanten en partners. Je bent dus veel op de weg en bouwt het bestaande netwerk verder uit door het onderhouden van relaties met bestaande klanten, werknemers en partners. Klanten en collega’s van LIMES komen graag bij je terug en verwijzen hun relaties graag door.

Als werkgever is MIP verantwoordelijk voor de MILES-medewerkers en draagt MIP zorgt voor goed werkgeverschap. Om die reden draag je bij aan het compliant houden van MIP door de huidige wet- en regelgeving te kennen. Denk hierbij aan de IND verplichtingen (zorgplicht, informatieplicht, administratie- en bewaarplicht) die gepaard gaan met het erkend referentschap die bij MIP hoort.

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de directie van LIMES. Dit is een parttime functie. 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een hbo of wo diploma 
  • Je hebt relevante werkervaring in een salesfunctie 
  • Je bent communicatief zeer vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Je bouwt je eigen netwerk en klantenportefeuille verder uit; je stelt de klant centraal
  • Je signaleert commerciële kansen en herkent risico’s op en handelt hiernaar
  • Je ambitie is om topkwaliteit te leveren

Solliciteren?

Stuur je motivatie met cv naar sollicitatie invulformulier

MILES in het kort

MILES helpt bij het inhuren van internationaal talent in Nederland. Het uitbreiden van een bedrijf in Nederland brengt bepaalde uitdagingen met zich mee. Vooral als het gaat om het op een juiste manier inhuren van hoogopgeleid internationaal talent. Denk hierbij aan immigratie, belastingen, sociale zekerheid, lokale wet- & regelgeving, loonadministratie en Nederlands arbeidsrecht. MILES helpt bedrijven bij het beheren van de risico’s van de verloning van internationale werknemers door de maandelijkse salarisadministratie te verzorgen. Wanneer bedrijven ervoor kiezen om gebruik te maken van de payrolldiensten van MILES, blijft het bedrijf de werkgever en hoeft er geen vestiging in Nederland opgericht te worden. Tegelijkertijd voldoet het bedrijf aan alle wet- en regelgeving rondom de verloning van de medewerkers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door MILES betaald wordt. Een leaseauto is onderdeel van deze functie.

LIMES heeft twee kantoorpanden waar MILES gebruik van maakt; een aan de Rijn vlakbij Leiden en een in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.