Operationeel manager

De operationeel manager (OM) heeft als voornaamste doel om de gestelde omzetresultaten te behouden en om de bedrijfsstrategie op te stellen en uit te voeren. Als OM weet je dan ook hoe je verbanden legt tussen (strategische) vraagstukken van de klant en de mogelijke oplossingen vanuit MIP en LIMES. De OM toont expertise, inzet en toegevoegde waarde en weet kansen te benutten. Je bent in deze rol dus verantwoordelijk voor de dagelijks operatie van MIP. 

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen en draag je zorg voor de financiële gezondheid, uiteraard in samenwerking met de finance afdeling van LIMES. Ook andere LIMES collega’s, waaronder met name de afdelingen 30%, immigratie en payroll, weten je te vinden en werken graag met je samen.

Als werkgever is MIP verantwoordelijk voor de MILES-medewerkers en draagt MIP zorgt voor goed werkgeverschap. Je hebt ‘duty of care’ voor de bestaande relaties. Om die reden zorg je ervoor dat MIP compliant is aan de huidige wet- en regelgeving door het bewaken van de IND verplichtingen (zorgplicht, informatieplicht, administratie- en bewaarplicht) die gepaard gaan met het erkend referentschap die bij MIP hoort. Ook het coördineren van arbeidsrechtelijke procedures met werknemers hoort bij het takenpakket. Daarnaast zal je leidinggeven aan de backoffice medewerker van MIP. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de directie van LIMES.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een hbo of wo diploma 
  • Je hebt relevante werkervaring in een leidinggevende functie 
  • Je bent bereid je vaktechnisch te verdiepen in de materie
  • Je bent communicatief zeer vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Je weet je collega’s aan te sturen en te stimuleren en bent gericht op samenwerken
  • Je stelt de klant centraal
  • Je bent strategisch én operationeel in het implementeren van je plannen
  • Je ambitie is om topkwaliteit te leveren

Solliciteren?

Stuur je motivatie met cv naar sollicitatie invulformulier

MILES in het kort

MILES helpt bij het inhuren van internationaal talent in Nederland. Het uitbreiden van een bedrijf in Nederland brengt bepaalde uitdagingen met zich mee. Vooral als het gaat om het op een juiste manier inhuren van hoogopgeleid internationaal talent. Denk hierbij aan immigratie, belastingen, sociale zekerheid, lokale wet- & regelgeving, loonadministratie en Nederlands arbeidsrecht. MILES helpt bedrijven bij het beheren van de risico’s van de verloning van internationale werknemers door de maandelijkse salarisadministratie te verzorgen. Wanneer bedrijven ervoor kiezen om gebruik te maken van de payrolldiensten van MILES, blijft het bedrijf de werkgever en hoeft er geen vestiging in Nederland opgericht te worden. Tegelijkertijd voldoet het bedrijf aan alle wet- en regelgeving rondom de verloning van de medewerkers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door MILES betaald wordt. Een leaseauto is onderdeel van deze functie.

LIMES heeft twee kantoorpanden waar MILES gebruik van maakt; een aan de Rijn vlakbij Leiden en een in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.