Operationeel accountmanager

De operationeel accountmanager heeft als voornaamste doel om de bestaande accounts te beheren en de benodigde acties te coördineren. Hiermee voer je een groot deel van de gestelde bedrijfsstrategie uit en kijk je ook verder om deze continu te optimaliseren. Als operationeel accountmanager weet je hoe je verbanden legt tussen strategische (HR) vraagstukken van de klant en de mogelijke oplossingen vanuit MILES international payrolling (MIP) en LIMES. Hierbij kijk je kritisch naar de huidige strategie en bijbehorende werkwijze en weet je alle betrokken partijen te verbinden zodat de accounts uitstekend bediend worden. Je toont expertise, inzet en toegevoegde waarde en weet kansen te benutten. 

Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen en draag je mede zorg voor de uitvoering van de financiële gezondheid, uiteraard in samenwerking met de finance collega. Ook andere LIMES collega’s, waaronder met name de afdelingen 30%, immigratie en payroll, weten je te vinden en werken graag met je samen. Je bent in deze rol dus deels verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse operatie van MIP.

Als werkgever is MIP verantwoordelijk voor de MILES-medewerkers en draagt MIP zorgt voor goed werkgeverschap. Je hebt samen met je collega van LIMES ‘duty of care’ voor de bestaande relaties. Dit betekent dat je zorgt dat MIP compliant is aan de wet- en regelgeving door het bewaken van de IND verplichtingen (zorgplicht, informatieplicht, administratie- en bewaarplicht) die gepaard gaan met het erkend referentschap die bij MIP hoort. Ook het mede coördineren van arbeidsrechtelijke procedures met werknemers hoort bij het takenpakket. Daarnaast zal je leidinggeven aan de backoffice medewerker van MIP. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de directie van LIMES. Deze functie kan je zowel uitoefenen in Valkenburg of in Amsterdam. Je bent bij voorkeur 32-40 uur beschikbaar, maar minder is bespreekbaar.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een hbo of wo diploma 
  • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring in een leidinggevende functie 
  • Je bent bereid je vaktechnisch te verdiepen in de materie
  • Je bent communicatief zeer vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Je weet je collega’s te stimuleren en bent gericht op samenwerken
  • Je stelt de klant centraal en kunt goed organiseren en coördineren
  • Je bent strategisch èn operationeel in het implementeren van je plannen
  • Je ambitie is om topkwaliteit te leveren

Solliciteren?

Stuur je motivatie met cv naar sollicitatie invulformulier

MILES in het kort

MILES helpt bij het inhuren van internationaal talent in Nederland. Het uitbreiden van een bedrijf in Nederland brengt bepaalde uitdagingen met zich mee. Vooral als het gaat om het op een juiste manier inhuren van hoogopgeleid internationaal talent. Denk hierbij aan immigratie, belastingen, sociale zekerheid, lokale wet- & regelgeving, loonadministratie en Nederlands arbeidsrecht. MILES helpt bedrijven bij het beheren van de risico’s van de verloning van internationale werknemers door de maandelijkse salarisadministratie te verzorgen. Wanneer bedrijven ervoor kiezen om gebruik te maken van de payrolldiensten van MILES, blijft het bedrijf de werkgever en hoeft er geen vestiging in Nederland opgericht te worden. Tegelijkertijd voldoet het bedrijf aan alle wet- en regelgeving rondom de verloning van de medewerkers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door MILES betaald wordt. Een leaseauto is onderdeel van deze functie.

LIMES heeft twee kantoorpanden waar MILES gebruik van maakt; een aan de Rijn vlakbij Leiden en een in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.